Nieuws

Maart 2017: Rada introduceert haar nieuwe gevelkranen

Zomer en winter water ter beschikking in uw tuin. Daar draait het om bij de nieuwe Rada vorstvrije gevelkraan.
De Rada vorstvrije gevelkranen zijn er in 3 uitvoeringen en hebben tal van voordelen waaronder:
- Eenvoudige installatie
- De spindel hoeft niet te worden ingekort !!
- Zomer èn winter water ter beschikking
- Standaard levering met sleutel
- Automatische leegloop na sluiten kraan
- Inclusief keerklep en beluchter in vorstvrije ruimte
Informatie over de Rada vorstvrije gevelkranen

 

Oktober 2016: Alle nieuwe ontwikkelingen van Presto in één brochure

Presto introduceert tal van nieuwe ontwikkelingen. Op het gebied van mechanisch zelfsluitende wastafelkranen is er een breed scala aan nieuwe producten. Duurzaamheid, Design, Gebruikersgemak en Robuustheid zijn sleutelwoorden voor de nieuwe ontwikkelingen.
De Presto Neo mechanisch zelfsluitende wastafelkranen zijn leverbaar als blad- en wandmodel. Hetzelfde geldt voor de Presto Neo Duo kranen. De Neo Duo kranen beschikken over een zeer lichte bedieningen en zijn ook leverbaar als mengkraan.
De Presto 504 Neo tapkraan en de Presto 605 Neo wastafelkraan zijn de opvolgers van de alom bekende Presto 504 en Presto 605 zelfsluitende kranen. De techniek is hetzelfde gebleven en het design geactualiseerd. De prijzen van de nieuwe Neo serie, liggen lager dan de prijzen van de oude serie die vooraleerst leverbaar blijft. 
Brochure nieuwe ontwikkelingen Presto

 

Oktober 2015

Rada Sense Netwerk

Rada Sense kan aangesloten worden op een netwerk met de mogelijkheid van automatische thermische desinfecthe en registratie.

 

 

September 2015: Nieuw! Presto elektronische wandkranen

Barneveld september 2015 - Rada introduceert nieuwe Presto elektronische wandkranen. De wandkranen zijn water- en energiebesparend en hebben een automatische cyclusspoeling.
Presto elektronische en mechanische zelfsluitende kranen

Januari 2014: Rada introduceert een breed pakket nood- en oogdouches

Barneveld januari 2014 - Rada introduceert een breed pakket nood- en oogdouches. Ze voldoen allemaal aan de geldende DIN,  EN en ANSI normen. Daarnaast beschikken ze over een aantal voordelen. Zo zijn alle toegepaste kogelkranen uitgevoerd in roestvast staal. Dit zorgt voor een probleemloze bediening ook na 50.000 keer gebruik. De nooddouchekoppen lopen automatisch leeg en zijn vrijwel onderhoudsvrij. Een aantal modellen wordt getoond op de VSK 2014 in Utrecht.
Rada B/Safety Nood- en oogdouche brochure
Juli 2013: Rada vertegenwoordigt de Presto Groep op de Nederlandse markt!

Barneveld, 8 juli 2013 - Rada Sanitairtechniek en de Presto Groep, producent van mechanisch en elektronisch zelfsluitende kranen en grootkeukenkranen werken vanaf 8 juli samen! Vanaf die datum verzorgt Rada Sanitairtechniek vanuit Barneveld de advisering, ondersteuning en verkoop voor de Nederlandse markt van Presto producten. Vanzelfsprekend vindt de levering plaats via de sanitaire groothandel.
Persbericht downloaden Persbericht 8 juli 2013
Informatie downloaden Naar de Presto documentatie


Mei 2013: Rada Zorgbrochure beschikbaar

Barneveld 21 september 2013 - Vanaf vandaag is de Rada Zorgbrochure beschikbaar. In de zorgbrochure worden tal van unieke oplossingen getoond voor vrijwel alle typen tappunten die in de zorgsector aanwezig zijn. Hierbij spelen veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak een grote rol.
Rada Zorgbrochure

September 2012: Nieuwe Rada catalogus

Barneveld, 18 september 2012 - Sinds kort is de nieuwe Rada catalogus beschikbaar. In de nieuwe catalogus zijn een aantal nieuwe installatieschema's beschikbaar. Daarnaast zijn de producten van Mora en FM Mattsson en het Rada rvs sanitair opgenomen. Bel ons of vul je gegevens in via onderstaande link om de gedrukte versie van de map te ontvangen. Alle hoofdstukken van de catalogus zijn via onderstaande link ook afzonderlijk te downloaden.
Nieuwe Rada catalogus


 

PrivacybeleidCOOKIEVERKLARING